Garden food festival

ENTREE RESTAURANT na Garden Food Festivalu

Letošní jaro v Olomouci osvěžil první ročník Garden Food Festivalu, který návštěvníkům přiblížil špičkovou gastronomii z regionu, České republiky i zahraničí. U něčeho takového samozřejmě nemohl chybět ani RESTAURANT ENTREE s Přemkem Forejtem v čele.

Šéfkuchař Přemek Forejt tak měl jedinečnou možnost poprvé představit široké veřejnosti koncept nově vznikajícího RESTAURANTU, který je jedním z hlavních pilířů RESORTU HODOLANY. ,,Dnešní den je pro nás prvním představením restaurace, kterou plánujeme otvírat po létě. Chceme do Olomouce přinést něco, co zde schází. Mám skvělý tým mladých lidí a originální koncept, ve kterém se snažíme kombinovat jídlo s přírodou. Odrážíme se od čtyř přírodních prvků, kterými jsou zahrada, voda, pevnina a nebe. Zahradu prezentují vegetariánské věci jako třeba trio vegetariánských kanapek, kde nám jde hlavně o kombinaci zajímavých chutí, vodu představují ryby, pevninu masa a nebe jsou dezerty," uvedl sám Forejt.

Tým ENTREE tak během prvního ročníku Garden Food Festivalu zvládl s naprostou noblesou představit neotřelý koncept nového restaurantu, který je inspirován přírodou a zrcadlí se v unikátním zpracování interiérů i moderní kuchyni.

Fotogalerie